Я до вас із запитанням прийшла. Останнім часом задумалася про те, що треба виїжджати з України, бо ситуація через війну стає дедалі гіршою і жити так я просто більше не можу. Вже в психотерапевта консультуюсь, проробляю свої моральні болі і дійшла висновку, що життя в мене одне і треба щось у ньому змінити для того, щоб нормалізувати свій стан. На одному із сеансів я зрозуміла, що мене просто не влаштовує таке життя: одноманітна робота, невелика зарплата, постійні повітряні тривоги... Треба міняти місце проживання та крапка. Розглядаю кілька країн як потенційне місце проживання, але найбільше схиляюся до Австралії. Хоч там підтримка українців не надається, проте там хороший рівень життя та гідні зарплати, при цьому ціни в магазинах більш ніж адекватні. Тож усе говорить про те, що мені потрібна австралія, віза для українців
https://www.hotvisa.com.ua/country/avstraliya
через цей візовий центр оформляється та пишуть, що вони роблять все під ключ, маючи досить високий відсоток схвалень. Я навіть заповнити анкету не зможу самостійно, тому цей варіант для мене оптимальний. А ви що взагалі скажете про Австралію? Може бути були там, чи вже живете, чи хтось із знайомих там проживає, і Ви можете щось підказати з цього приводу?